Kalender


torsdag den 22. oktober
Efterårsmøde
Efterårsmødet skulle  i år have været en kirkekoncert m/ skuespilleren og sangeren Kurt Ravn, der akkompagneres af Carl-Ulrik Munk-Andersen.

MØDET ER AFLYST PÅ GRUND AF FAREN FOR CORONASMITTE
torsdag den 29. oktober
Foredrag
Tidspunkt: kl. 19.00
Foredrag v/ Caspar W. Tornøe, der taler om "Tro og økonomi". Det er det første af to foredrag om dette emne.
søndag den 1. november
Allehelgenssøndag
Tidspunkt: Kl. 10.00
Efter gudstjenesten er der kirkefrokost i Skolegade 32. Derefter taler Søren Gade, tidligere forsvarsminister og nuværende medlem af Europaparlamentet, om "Livet i medgang og modgang".
Pris kr. 60,00.
torsdag den 5. november
Mortensaften
Tidspunkt: kl. 18.00
Mortensaften fejrer vi i Skolegade 32 med andesteg m.m., og tidligere politidirektør Jens Kaasgaard vil fortælle om sit liv inden for politiet.
Pris kr. 190,00.
Tilmelding til Karen Bjerre Madsen eller Anna Thordal-Christensen senest 29. oktober.
onsdag den 11. november
Koncert
Tidspunkt: kl. 19.30
Koncert i valgmenighedskirken: "Aladdins drøm - en forunderlig rejse i verdensmusik fylder 100 år" med GLAS, der består af 6 kvindelige a-cappella sangere, og KOTTOS, der udgøres af musikere på fløjter, akkordeon, cello og guitar.

Program:
Carl Nielsen: Aladdins drøm - suite fra musikken til Oehlenschlägers skuespil, Aladdin, opus 34, samt musik af Nikos Skalkottas, Edward Grieg, Rimsky-Korsakov og A. Liadov.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Nordvestjysk Musikkreds og optages af DR.
Entré kr. 100,00.
torsdag den 12. november
Foredrag
Tidspunkt: kl. 19.00
Foredrag i Skolegade 32 med Caspar W. Tornøe, der vil holde det andet foredrag om "Tro og økonomi".
torsdag den 3. december
Julefrokost
Tidspunkt: kl. 18.00
Julefrokost i Skolegade 32 for valgmenighedens medlemmer. Underholdning ved "Herren og fruen", dvs. Mette og Sten Krogh, Borbjerg.
Tilmelding til Karen Bjerre Madsen eller Anna Thordal-Christensen senest 26. november.
Pris kr. 100,00.
søndag den 13. december
3. søndag i advent
Tidspunkt: kl. 19.30
Julekoncert i valgmenighedskirken med koret "Nordisk Vokalensemble". der er et klassisk kor fra Randers, som har særligt fokus på det nordiske klangideal og på nordiske værker. Det består af ca. 16 unge sangere og ledes af Vibeke Bonde Persson, der er uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og som til daglig er ansat som organisk ved Skt. Andreas og Lem kirker ved Randers.

Desuden medvirker Kim Preussler og Caspar W. Tornøe
lørdag den 6. februar
Højskoledag i Skolegade 32
Tidspunkt: kl. 10.00
Program:
Kl. 10.00:  Morgensang og velkomst (i Skolegade 32)

kl. 10.30: Foredrag v/ Lea Korsgaard: "Glæden som det vigtigste forsvar - om  kynisme og omsorg i kampen for en bedre og grønnere verden". Lea Korsgaard er medstifter og chefredaktør på netavisen Zetland. Har tidligere arbejdet som journalist på Berlingske Tidende og Politikken, ligesom hun har skrevet dokumentariske beretninger i bogform, senest i 2017 "Den der råber lyver". Har også vundet flere priser - bl. a. Årets redaktør.

kl. 12.00: Middag

kl. 12.45: Fællessang

kl. 13.30: Odinteatret opfører en forestilling "Det blå æble og Enhjørningeinvasion". Forestillingen opføres af Ikarus Stage Arts, en international teatergruppe, der arbejder på Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro. Forestillingen opføres i kirken.
søndag den 28. februar
Koncert
Tidspunkt: kl. 15.00
Koncert i valgmenighedskirken med Morten Kargaard Septet, der består af 7 klassisk uddannede musikere, der spiller på instrumenterne obo, trompet, violin, viola, cello, bas og guitar. De spiller musik, der kombinerer klangen af det klassiske med det rytmiske i Morten Kargaards egne kompositioner. Ved koncerten bliver der også en uropførelse. Det er ny og gammel musik smeltet sammen til noget tidløst.

Arrangeres i samarbejde med Nordvestjysk Musikkreds.
Entré kr. 100,00.
torsdag den 11. marts
Generalforsamling
Tidspunkt: kl. 19.00
Valgmenighedens ordinære generalforsamling.
Flere informationer senere.
Holstebro Valgmenighed  |   Skolegade 32  |   7500  Holstebro  |   5153 1819  |   caspar@holstebrovalgmenighed.dk