torsdag den 25. august - lørdag den 27. august

Kulturmødet på Mors
Tidspunkt: kl. 10.00 - 17.00

I år vil Skærum Mølle-udvalget under Grundtvigsk Forum være at finde på festpladsen i Nykøbing Mors. Udvalget har sit eget telt med mange gode indslag fra både valgmenighederne og øvrige samarbejdspartnere.

Alle er velkomne til at besøge Kulturmødet, og programmet bliver offentliggjort den 20. juni på: info@kulturmodet.dk
torsdag den 1. september

Konfirmandindskrivning
Tidspunkt: kl. 19.00

Konfirmationer er st. bededag fredag den 5. maj 2023 kl. 10.00.

Konfirmandindskrivningen for konfirmandholdet 2022/23 indledes med  gudstjeneste i kirken,  hvorefter der er møde og indskrivning i valgmenighedens lokaler i Skolegade 32.

Man bedes medbringe dåbsattest eller evt. navneattest.

Datoer og nærmere redegørelse for forløbet, herunder Rom-tur, meddeles på mødet.

torsdag den 8. september

Grundtvigs fødselsdag
Tidspunkt: kl. 17.00

Fejringen indledes med en gudstjeneste i Råsted Kirke, hvor valgmenighedspræst Finn Tarpgaard prædiker.

kl. 18.00: Middag på Skærum Mølle, Møllevej 4, 7570 Vemb

kl. 19.00: Festtale v/ valgmenighedspræst Morten Kvist, Herning: Om sammenhængen mellem kristendom, sund fornuft og folkeoplysning hos Grundtvig - en (næsten) uafbrudt tradition i dansk skole- og åndsliv.

Aftenen byder også på højskolesang og præsentation af bogen: "Grundtvig - Danmarks store mand", som Grundtvigcenteret udgiver i anledning af 150-året for Grundtvigs død.

Prisen for middag med drikkevarer, dessert og kaffe: kr. 200,00, der betales ved indgangen (kontant eller mobilepay).

Tilmelding senest mandag den 5. september til tlf.: 9748 1322 eller mail: kontor@folkeuniversitetscenteret.dk

Aftenen arrangeres af Grundtvigsk Forums Skærum Mølle-udvalg
søndag den 11. september

Mindefest i anledning af 150 året for Grundtvigs død
Tidspunkt: kl. 11.30

kl. 11.30: Gudstjeneste i valgmenighedskirken, Skolegade 29, Holstebro

kl. 13.00: Frokost i Skolegade 32

kl. 14.00: Sangtime v/ John Fischer, leder af Holstebro Friskole

kl. 15.00: Foredrag v/ Bertel Haarder

Tilmelding senest 4. september til Mette Krog (metttelouisekrog@gmail.com eller Anna Thordal-Christensen (thordal-christensen@webspeed.dk)

Pris inkl. frokost: kr. 150,00
torsdag den 15. september

Orgelkoncert i valgmenighedskirken
Tidspunkt: kl. 19.30

Orgelkoncert med organist Louise Boll, der vil spille en bred vifte fra orgellitteraturen.

Louise nærer en stor passion for den klassiske musik og arbejder både som solist, akkompagnatør, kammermusiker og underviser. Hun har spillet adskillige koncerter i Danmark og også i udlandet.

Louise debuterede i september 2019 fra solistklassen ved Det jyske Musikkonservatorium og er til daglig organist i Fredenskirke i Aarhus og arbejder herudover også som freelancemusiker.

Entré kr. 50,00
torsdag den 22. september

Flormiddagsmøde
Tidspunkt: kl. 10.00 - 12.00