søndag den 9. oktober

Efterårsmøde i de midt- og vestjyske valgmenigheder
Tidspunkt: kl. 10.30

Mødet foregår i Vind.

For flere informationer: se under gudstjenestelisten
onsdag den 12. oktober

Forfatteraften på Holstebro Bibliotek
Tidspunkt: kl. 19.00

Forfatteraften på biblioteket med forfatteren Jesper Bugge Kold, der netop har udgivet den anmelderroste roman "Tre dage i april" sammen med Mich Vraa.

Bogen handler om Dagmar, som er på vej ned gennem det sønderrevne Tyskland med en af Folke Bernadottes hvide busser for at redde fanger hjem fra koncentrationslejrene. Jesper Bugge Kold fortæller både om historien bag romanen og om at skrive bøger sammen med Mich Vraa.

Foredraget arrangeres sammen med Holstebro Bibliotek og Holstebro Højskoleforening.

Entré kr. 100,00 og billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside og ved skranken.
torsdag den 13. oktober

Formiddagsmøde
Tidspunkt: kl. 10.00 -12.00

Formiddagsmøde i Skolegade 32 med Trine Hostrup Dige.

torsdag den 27. oktober

Efterårsmøde i valgmenighedskirken
Tidspunkt: kl. 19.00

Efterårsmødet er i år en kirkekoncert med skuespiller og sanger Kurt Ravn, der akkompagneres af Carl-Ulrik Munk-Andersen.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Holstebro Højskoleforening og foregår i valgmenighedskirken, Skolegade 29, Holstebro.

Entré kr. 100,00 og der er ingen tilmelding.
onsdag den 2. november

Tidspunkt: kl. 16.00 - kl. 17.00

Solhvervsmøde i valgmenighedskirken v /Caspar Wenzel Tornøe.

søndag den 6. november

Koncert i valgmenighedskirken
Tidspunkt: kl. 16.00 - kl. 17.00

Koncert i valgmenighedskirken, Skolegade 29, Holstebro med blæserkvintetten Nordvind, der spiller nordisk blæsermusik.

Entré kr. 100,00.
onsdag den 9. november

Mortensaften
Tidspunkt: kl. 18.00

Vi fejrer mortensaften i Skolegade 32 med spisning og foredrag v/kommunaldirektør Lars Møller, Holstebro: "Sådan er det at være øverste chef i kommunen".

Tilmelding til Mette Krog (metteluisekrog@gmail.com) eller Anna Thordal-Christensen (thordal-christensen@webspeed.dk) senest 3. november.

Pris kr. 200,00.
onsdag den 16. november

Tidspunkt: kl. 16.00 - kl. 17.00

Solhvervsmøde i valgmenighedskirken, Skolegade 32, Holstebro v/Caspar Wenzel Tornøe

torsdag den 17. november

Formiddagsmøde
Tidspunkt: kl. 10.00 - kl. 12.00

Formiddagsmøde i Skolegade 32 v/ Trine Hostrup Dige .

søndag den 20. november

"Grundtvig og kvinderne"
Tidspunkt: kl. 19.00

"Grundtvig og kvinderne" er et performanceforedrag i valgmenighedskirken med musik og fællessange v/ Else Mathiesen, fortæller og tidl. højskoleforstander, og musikerne Torben Lassen og Karen Sørensen.

Gratis adgang
onsdag den 23. november

Tidspunkt: kl. 16.00 - kl. 17.00

Solhvervsmøde i valgmenighedskirken, Skolegade 29, Holstebro v/ Caspar Wenzel Tornøe.

onsdag den 30. november

Tidspunkt: kl. 16.00 - kl. 17.00

Solhvervsmøde i valgmenighedskirken, Skolegade 29, Holstebro, v/ Caspar Wenzel Tornøe.

søndag den 4. december

Koncert
Tidspunkt: kl. 16.00

Koncert i valgmenighedskirken, Skolegade 32, Holstebro, med koret "Klang", der vil give en  koncert, fordi koret i en periode har fået lov til at øve i kirken.

Der er således gratis entré.
torsdag den 8. december

Julefrokost
Tidspunkt: kl. 12.00

Julefrokost for valgmenighedens medlemmer i Skolegade 32.

Vi skal spise sammen og hygge os.

Tilmelding til Mette Krog (metteluisekrog@gmail.com) eller Anna Thordal-Christensen (thordal-christensen@webspeed.dk) senest 1. december.

Pris kr. 170,00.
søndag den 11. december

Julekoncert
Tidspunkt: kl. 16.00

Julekoncerten i valgmenighedskirken er i år med koret "Calluna" fra Skive under ledelse af Torben Aas Kjær og organist Tobias Dahl.
Programmet vil indeholde en afdeling med kor a cappella med primært kendt dansk advents- og julemusik, men i nye arrangementer, en afdeling med orgelsatser og endelig en afdeling med musik for kor og orgel af John Rutter.

Gratis adgang.
søndag den 8. januar

Nytårsmøde i Holstebro valgmenigheden
Tidspunkt: kl. 14.00

Gudstjeneste v / Trine Hostrup Dige

Efterfølgende kaffe og foredrag i Skolegade 32 v/ tidl. biskop over Viborg Stift, Karsten Nissen: "kirken mellem folk og statsmagt".

Der er ingen tilmelding, og kaffen kosten kr. 50,00.
torsdag den 19. januar

Tidspunkt: kl. 19.00

Foredrag i Skolegade 32 v/ Caspar Wenzel Tornøe: "Hvad er humor?"

lørdag den 4. februar

Højskoledag i Skolegade
Tidspunkt: kl. 10.00

kl. 10.00: Velkomst og morgensang

kl. 10.30: Foredrag v/ Thomas Bolander, der er professor og forsker i kunstig intelligens mm.

kl. 12.00: Middag

kl. 12.45: Fællessang

kl. 13.30: Odinteatret opfører en forestilling i kirken, og den varer ca. 1 time.

Højskoledagen arrangeres i samarbejde med Holstebro Højskoleforening.

Pris: kr. 250,00

Tilmelding til Mette Krog (metteluisekrog@gmail.com) eller Anna Thordal-Christensen (thordal-christensen@webspeed.dk) senest 28. januar 2023.
Holstebro Valgmenighed  |   Skolegade 32  |   7500  Holstebro  |   5153 1819  |   caspar@holstebrovalgmenighed.dk