onsdag den 25. november

torsdag den 3. december

Julefrokost
Tidspunkt: k

Den planlagte julefrokost i Skolegade 32 for valgmenighedens medlemmer er desværre AFLYST på grund coronasituationen.
onsdag den 9. december

kl. 16.00 - 16.45
Tidspunkt: Solhvervsmøde

søndag den 13. december

3. søndag i advent
Tidspunkt: kl. 19.30

Julekoncert i valgmenighedskirken med koret "Nordisk Vokalensemble". der er et klassisk kor fra Randers, som har særligt fokus på det nordiske klangideal og på nordiske værker. Det består af ca. 16 unge sangere og ledes af Vibeke Bonde Persson, der er uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og som til daglig er ansat som organisk ved Skt. Andreas og Lem kirker ved Randers.

Desuden medvirker Kim Preussler og Caspar W. Tornøe
onsdag den 16. december

Solhvervsmøde

Alle er velkomne.
lørdag den 6. februar

Højskoledag i Skolegade 32
Tidspunkt: kl. 10.00

Program:
Kl. 10.00:  Morgensang og velkomst (i Skolegade 32)

kl. 10.30: Foredrag v/ Lea Korsgaard: "Glæden som det vigtigste forsvar - om  kynisme og omsorg i kampen for en bedre og grønnere verden". Lea Korsgaard er medstifter og chefredaktør på netavisen Zetland. Har tidligere arbejdet som journalist på Berlingske Tidende og Politikken, ligesom hun har skrevet dokumentariske beretninger i bogform, senest i 2017 "Den der råber lyver". Har også vundet flere priser - bl. a. Årets redaktør.

kl. 12.00: Middag

kl. 12.45: Fællessang

kl. 13.30: Odinteatret opfører en forestilling "Det blå æble og Enhjørningeinvasion". Forestillingen opføres af Ikarus Stage Arts, en international teatergruppe, der arbejder på Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro. Forestillingen opføres i kirken.
søndag den 28. februar

Koncert
Tidspunkt: kl. 15.00

Koncert i valgmenighedskirken med Morten Kargaard Septet, der består af 7 klassisk uddannede musikere, der spiller på instrumenterne obo, trompet, violin, viola, cello, bas og guitar. De spiller musik, der kombinerer klangen af det klassiske med det rytmiske i Morten Kargaards egne kompositioner. Ved koncerten bliver der også en uropførelse. Det er ny og gammel musik smeltet sammen til noget tidløst.

Arrangeres i samarbejde med Nordvestjysk Musikkreds.
Entré kr. 100,00.
torsdag den 11. marts

Tidspunkt: kl. 19.00

Valgmenighedens ordinære generalforsamling.